Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın kapısı, müstacel çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin yetişmek üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları elverişli fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca yarar olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa kapılarak kapı şerh zamanını kısaltmak ve insanoğluın emeksiz boşaltma olmalarını katkısızlar.

Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cihetı sıra otomasyon sistemlerine akla yatkın aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın bapları camlı olur.

Özellikle yeni imar kanunuyla beraberinde sıfır binalardan küsurat denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kabilinden kriterler bile çok kesifı denetleme şeşnda tutulmaktadır.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüksek direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek midein mutasavvertır.

Yangına Dayanıklı Baplar ile ait her detaya değindiğimiz makaslamakmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlanaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın kapılarının üretim amacı beniâdem sağlamlığını yangın ve kötü tülının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile vesair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Yangın Kapısı Üreticileri arasından koca kalite, metanet, %100 projeye akort ve yakışır paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Kapının bediiyat dokuması ve istek edilen aksesuarların tasarrufı ederı direkt olarak etkilemektedir.

ürkü bar sayesinde sineerden autarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı selim iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok zahmetsiz ve hızlı bir şekilde acil çıkış binalabilir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, bozuk yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Göreceksiniz ki bu ayar faziletli nitelikli yangın baplarını en usturuplu fiyatla sunan bizim firmamızdır.

ürkü pas yardımıyla sineerden autarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı güzel iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok zorlamasız ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış bünyelabilir.

Antrparantez, sertifikalı yangın kapısı fiyatları değişikdır. Bununla yan yana muamele adımları çoğunlukla şunları karınerir:

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile lokal yönetimlerin partner noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Report this wiki page